Ramona Lile: „Studenții admiși sunt așteptați să-și confirme locul”

  de Special Arad | 27 iulie 2021, 1:02 PM | Educaţie

  0

  Au fost afișate rezultatele în cadrul primei sesiuni de admitere organizată de Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad. Începând de miercuri, 28 iulie și până vineri 30 iulie, cei care au fost declarați admiși sunt așteptați să-și confirme locul. Confirmarea, atât pentru cei care au fost admiși pe locuri bugetare cât și cei admiși pe locurile cu taxă se poate realiza on line sau la centrul de înscrieri din Bd, Revoluției nr.72 (vis a vis de Primăria Arad), între orele 9.00-17.00.

  Studenții admiși la buget trebuie să depună diploma de bacalaureat în original (dacă nu au depus-o) și să plătească taxa de înmatriculare. Cei admiși la taxă, vor plăti taxa de înmatriculare și 25% din cuantumul taxei de școlarizare aferentă specializării.

  A doua sesiune de admitere va avea loc în perioada 01-13 septembrie. Cei care doresc să afle mai multe informații, le pot solicita pe toată perioada verii la centrul de admitere, de luni până vineri între orele 9.00-16.00.

  „Am încheiat cu succes prima sesiune de admitere a universității noastre. Mulțumim celor care au ales Universitatea Aurel Vlaicu Arad pentru a-și continua studiile și suntem convinși ca experiența vieții studențești va fi un real câștig pentru fiecare dintre ei. Îi așteptăm pe cei declarați admiși să-și confirme locul în perioada imediat următoare”, a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.