Ramona Lile: „Salut inițiativa europarlamentarului Gheorghe Falcă”

  de Special Arad | 28 februarie 2020, 12:57 PM | Educaţie

  0

  Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad salută inițiativa europarlamentarului Gheorghe Falcă de a implica tineri studenți în activitatea cabinetului europarlamentar.

  „Apelul lansat către studenți pe rețelele de socializare certifică încrederea pe care europarlamentarul o are față de mediul universitar arădean pe care l-a sprijinit întotdeauna și în calitate de primar al Aradului. Decizia domnului Falcă de a recruta, în calitate de stagiari, doi studenți- unul de la fiecare universitate arădeană- este lăudabilă în contextul în care societatea românească are nevoie de tineri care să se implice în activitatea politică iar deschiderea spre politica europeană este o oportunitate care nu trebuie ratată. În calitate de rector, îi încurajez pe studenții noștri să aplice pentru această stagiatură, să demonstreze că mediul universitar arădean are tineri valoroși ce pot face față provocărilor politicii europene”, a punctat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.