Ramona Lile: „Proiect educațional de anvergură al UAV”

  de Special Arad | 30 august 2021, 5:10 PM | Educaţie

  0

  Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad intră pe piața educațională a învățământului preuniversitar. Ministerul Educației a aprobat autorizarea Școlii „Episcop Ioan Mețianu” înființată de către universitatea de stat din Arad în parteneriat cu Arhiepiscopia Aradului.

  Școala va funcționa la parterul clădirii Facultății de Teologie, strada Academia Teologică nr. 9, aproape de Piața Mare, în spațiul în care și-a desfășurat activitatea ciclul primar al Colegiului Național „Elena Ghiba Birta”.

  Vom începe din anul școlar 2022-2023 cu clasa pregătitoare. Anul acesta vom investi pentru ca cei mici să se bucure de cele mai bune condiții, de spații de învățământ și recreere adaptate nevoilor lor. Cu siguranță vom oferi program after school cu o bogată ofertă extracurriculară. Ne bucurăm că putem demara acest proiect educațional pentru comunitatea arădeană și suntem convinși că elevii se vor bucura de un învățământ de calitate și de suportul unor dascăli de excepție”, a punctat rectorul UAV, Ramona Lile.

   

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.