miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ramona Lile: „Pași importanți pentru învățământul dual la Arad”

  de Special Arad | 6 mai 2023, 1:34 PM | Educaţie

  0

  Comunicat. Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad a creat oportunitatea dezvoltării  Consorțiului Regional pentru Învățământ Dual ARAD prin proiectul Implicare în Nevoia de Inovare Tehnologică și Inițiative privind Angajabilitatea Tinerilor Incluși în Viziunea  Educațională duală, I.N.I.T.I.A.T.I.V.E.d., un proiect depus în cadrul  Programului – pilot pentru dezvoltarea consorțiilor regionale pentru învățământ dual, pe fonduri PNNR.

  Consorțiul este format din UAV în parteneriat cu Universitatea Politehnică Timișoara, Primăria Municipiului Arad, Inspectoratul Școlar Județean Arad, Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” Arad, Liceul Tehnologic de Construcții și Protecția Mediului Arad, Colegiul Economic Arad, Liceul Tehnologic de Transporturi Auto „Henri Coandă” Arad, Liceul Tehnologic de Electronică și Automatizări ”Caius Iacob” Arad și operatori economici din regiune.

  „Vrem să construim în Arad un centru universitar puternic cu o ofertă educațională care să atragă tinerii din regiune și din întreaga țară. Acest proiect, prin construirea campusului universitar va consolida legătura între mediul educațional, economic și social și cu siguranță va contribui la dezvoltarea cadrului de formare profesională pentru tinerii din regiune”, a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.