luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ramona Lile: „Managementul educațional, un curs postuniversitar de succes”

  de Special Arad | 2 februarie 2021, 2:24 PM | Educaţie

  0

  Unul dintre cursurile postuniversitare de succes ale Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, cel de management educațional, va începe în data de 1 martie. Cei care îl vor absolvi pot accede la funcții de conducere în învățământ, pot aplica pentru a fi acceptați în Corpul Național al Experților în Educație.

  Cursul durează șase luni iar orele se vor desfășura la sfârșit de săptămână sau în timpul vacanțelor școlare. Dacă situația epidemiologică va permite, cursații vor fi prezenți fizic la ore, în caz contrar, acestea se vor derula în sistem online. Orarul va fi disponibil pe site-ul Facultății de Științe ale Educației, Psihologie și Asistență Socială.

  „Oferta de cursuri postuniversitare din cadrul universității noastre vine în întâmpinarea cererii de pe piața muncii, încearcă să răspundă unor nevoi reale create la nivel social, administrativ, educativ. Universitatea este un centru de formare universitară și postuniversitară care pune la dispoziția cursanților expertiza necesară pentru dobândirea de noi competențe” a punctat rectorul UAV prof.univ.dr. Ramona Lile.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.