Ramona Lile: „Îi așteptăm pe absolvenți la admiterea de toamnă”

  de Special Arad | 25 august 2020, 12:16 PM | Educaţie | Recomandările editorilor

  0

  Sesiunea de toamnă a admiterii la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad va începe din 1 septembrie. Absolvenții de liceu precum și cei de licență pot opta pentru una dintre specializările la licență sau pentru o specializare la master, în cadrul  uneia din cele 9 facultăți . Înscrierile continuă la centrul de înscrieri din Bd. Revoluției nr.72 până în data de 10 septembrie pentru licență și până în data de 9 septembrie pentru master, dată la care vor fi programate și interviurile candidaților pentru studii masterale. Cei care doresc se pot înscrie și on line pe www.uav.ro.

  „Îi așteptăm atât pe absolvenții de liceu cât și pe cei de licență să vină la universitatea noastră pentru a-și continua studiile. Un gând special celor care acum susțin  bacalaureatul și care trec prin emoțiile examenelor: le dorim mult succes și încredere că vor promova cu bine acest examen de maturitate” a declarat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

  Studenții UAV pot beneficia de cazare și masă în căminele UAV precum și de mai multe categorii de burse.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.