joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Ramona Lile: „Centrul Universitar Leoni, rezultatul unei bune colaborări”

  de Special Arad | 18 februarie 2022, 5:02 PM | Educaţie

  4

  Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad împreună cu compania Leoni Wiring Systems Arad a inaugurat ieri Centrul Universitar Leoni în cadrul Facultății de Inginerie din cadrul UAV.

  Compania Leoni a predat ieri o parte din echipamentele din cadrul celor două laboratoare de tehnologii neconvenționale, urmând ca în perioada următoare să fie aduse și celelalte utilaje.

  Acest centru realizat în cadrul Facultății de Inginerie este rezultatul unei colaborări eficiente cu compania Leoni. Este unul dintre parteneriatele de succes ale universității noastre cu agenții economici. Mulțumim pentru implicare, seriozitate și dorința de a contribui la pregătirea studenților noștri” a declarat Ramona Lile, rectorul UAV.

  „Acest centru de tehnologii neconvenționale va oferi studenților nu doar posibilitatea unei mai bune pregătiri, ci și șansa găsirii unui loc de muncă încă din timpul studenției. Compania Leoni este unul dintre partenerii noștri economici cei mai implicați și ne bucurăm că am reușit să punem bazele acestui laborator în cadrul facultății noastre”, a punctat decanul Facultății de Inginerie, Dan Glăvan.

  leoni1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.