joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Ramona Lile: „Au început înscrierile la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad”

  de Special Arad | 5 iulie 2021, 11:04 AM | Educaţie

  1

  Vrei să fii student la una dintre cele 9 facultăți ale universității de stat? Vino, în perioada 5-23 iulie,  la centrul unic de înscriere  situat  în Palatul BNR, Bd. Revoluției nr. 77 (vis a vis de Primăria Arad) și  poți opta pentru oricare dintre programele următoarelor facultăți: Facultatea de Științe Economice, Facultatea de Design, Facultatea de Inginerie, Facultatea de Inginerie Alimentară, Turism și Protecția Mediului, Facultatea de Științe Umaniste și Sociale, Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Asistență Socială, Facultatea de Științe Exacte sau Facultatea de Educației Fizică și Sport. Pentru Facultatea de Teologie, înscrierile vor avea loc la sediul facultății din Strada Academia Teologică, nr. 11-13.

  Programul de înscrieri de luni până vineri  între orele 9.00-17.00, iar sâmbăta și duminica între orele 9.00-13.00. Taxa de înscriere 100 lei.

  Înscrierea online se face direct pe site-ul universității de stat   https://core.uav.ro/admitere.

  „Îi așteptăm pe cei care doresc să-și continue studiile liceale la una dintre facultățile universității arădene de stat. Îi așteaptă un învățământ de calitate, profesori excepționali, locuri bugetare, burse, locuri în cămin și multe oportunități de dezvoltare personală prin programele Ligii Studenților din UAV”, a punctat rectorul UAV, Ramona Lile.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.