joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  VIDEO | Raliul morții în Ungaria. Patru persoane au murit și opt au fost rănite

  de - | 24 martie 2024, 8:09 PM | Internaţional

  0

  (foto: captură video 24.hu)

  Patru persoane au murit și opt au fost rănite la cel de-al 11-lea Raliu Esztergom-Nyerges, după ce un vehicul care participa la cursă a ieșit de pe șosea și a intrat în spectatori, notează 24.hu

  Accidentul a avut loc între Lábatlan și Bajót, duminică după-amiaza devreme. Potrivit unui comunicat al Poliției Județene Komárom-Esztergom, vehiculul participant la miting a ieșit de pe carosabil din motive care nu au fost încă clarificate, iar circumstanțele sunt în curs de clarificare.

  Cursa a fost întreruptă din cauza accidentului.

  Serviciul Național de Ambulanță: „Din păcate, viețile a patru persoane nu au putut fi salvate, un copil este în stare gravă, o persoană a fost grav rănită și șase persoane (inclusiv un copil) au fost transportate la spital pentru răni ușoare.

  De asemenea, OMSZ a anunțat că opt ambulanțe și patru elicoptere de salvare au sosit la fața locului.

  RTL a publicat o înregistrare a accidentului, pe care se aud apeluri pentru o ambulanță imediat după ce vehiculul a plecat.

  Citește și: Ucigașul studentei la medicină de la Timişoara şi-a recunoscut fapta

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.