luni, 20 mai, 2024

Special Arad Logo

  Ucigașul studentei la medicină de la Timişoara şi-a recunoscut fapta

  de - | 24 martie 2024, 3:38 PM | Regional

  0

  Autorul crimei de la Timişoara, unde o studentă, de doar 21 de ani, a fost descoperită vineri decedată în urma mai multor lovituri de cuţit, şi-a recunoscut fapta, scrie adevărul.ro. Acesta se numește Mirel Dragomir, are 23 de ani, era iubitul tinerei şi principalul suspect al poliţiştilor.

  În cadrul cercetărilor, el le-a declarat anchetatorilor că avea o relaţie cu tânăra pe care a ucis-o, de 3-4 luni, mai precis din luna decembrie a anului trecut. În ultimul timp, însă, certurile dintre ei erau tot mai frecvente şi au culminat cu evenimentul din 22 martie.

  Vineri, Mirel Dragomir a însoţit-o pe fată de la Facultatea de Medicină la locuinţa pe care o închiriase chiar de la mama lui. Aici a început scandalul atunci când tânăra i-a spus că nu mai vrea să continue relaţia cu el. Mai întâi s-au certat, iar situaţia a devenit din ce în ce mai violentă, ajungându-se la bătaie. După ce fata l-a zgâriat pe faţă, tânărul a mers în bucătărie, de unde a revenit cu un cuţit, cu care a început să o lovească în mod repetat.

  După ce a ucis-o cu sânge rece, a întins-o pe pat şi i-a aranjat părul în jurul gâtului. A încuiat uşa de la dormitor, pentru că tânăra împărţea apartamentul cu încă două colege, s-a spălat, s-a schimbat de haine şi a plecat. De fapt, chiar cele două colege au fost cele care au făcut macabra descoperire şi au alertat autorităţile.

  sursa: Adevărul

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.