Update Piloții au făcut cunoștință cu traseul Super Specialei! Vezi programul Raliului Aradului

  de Tudor Bogdan | 7 mai 2014, 3:27 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Mâine debutează o nouă ediție a Raliului Aradului, în acest an fiind una cu adevărat specială. Pe lângă faptul că după cinci ani a fost introdus în circuitul european, în acest an competția vine și cu o noutate care constă în faptul că proba Super Specială are loc chiar în centrul orașului.

  Asta evident că implică închiderea unor străzi din aceea zonă pe perioada 7-10 mai. Una dintre străzi a fost deja închisă: Romul Veliciu. Se închid și parcările din centru, șoferii neavând voie să își lase mașinile între Primărie – str. Crișan – str. Nicolae Grigorescu – str. Horia, iar parcarea dintre liniile de tramvai din zona Bisericii Lutherane va fi de asemenea închisă pentru că tocmai în acel loc se va desfășura Super Speciala.

  Astăzi, 7 mai, pe Bulevardul Revoluției, pe tronsonul dintre Teatru „Ioan Slavici” – strada Nicolae Grigorescu, strada Crișan – strada Horia, Bulevardul General Dragalina de la intersecția cu strada Unirii și strada AD Xenopol, circulația va fi închisă între orele 21.30 și 23.00, motivul fiind faptul că piloții vor face turele de recunoaștere a traseului.

  Mâine, 8 mai, traficul rutier va fi închis între ora 19.00 și 22.00 pe Bulevardul Revoluției, pe segmentul Teatru – strada Nicolae Grigorescu; Bulevardul General Dragalina de la intersecția cu Unirii și strada A.D.Xenopol.

  În ziua de 9 mai, atunci când are loc Super Speciala începând cu ora 20.00, pe Bulevardul Revoluției, între Teatru și strada Nicolae Grigorescu; între strada Crișan și strada Horia; pe Bulevardul General Dragalina de la intersecția cu strada Unirii și strada A.D. Xenopol, circulația auto va fi închisă până la ora 23.00.

  În data de 10 mai, între ora 19.00 și 23.00, pe Bulevardul Revoluției, între Primărie și strada Nicolae Grigorescu, circulația auto va fi, de asemenea, închisă.

  UPDATE: 

  Aseară, mai mulți piloți și oficiali ai concursului de la Arad, au fost în prima recunoaștere a traseului Super Specialei de mâine seară. Ei nu au venit cu mașinile cu care vor participa la competiție, dorind mai mult să vadă dificultățile traseului și să își gândească fiecare strategia de abordare a concursului. La orele serii, între 21 și 23, circulația în centrul orașului a fost oprită pe mai multe străzi.

  Iată programul Raliului Aradului 2014

  joi
  17:00 conferința de presă – Atrium Mall cafenea Relax
  20:30 prezentarea echipajelor și start festiv – Primărie

  VINERI
  8:00 – shakedown – Chesinț
  15:00 – start raliu și primele 4 probe speciale (pentru ambele competiții): Frumușeni, Șistarovăț, Lalașinț, Frumușeni
  20:30 – proba superspecială ARAD RALLY SHOW în fața la Primărie (vezi harta) (pentru ambele competiții)

  SÂMBĂTĂ
  10:30 – probele speciale 6,7,8: Conop, Nadăș, Șistarovăț (pentru ambele competiții)
  15:00 – probele speciale 9,10,11,12: Conop, Nadăș, Bata, Lalașinț (doar pentru European Rally Trophy)
  19:00 – concert Daniel’s Band – Primărie
  20:00 – sosire festivă, festivitate de premiere – Primărie
  21:00 – conferinţă de presă cu învingătorii – Primărie

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.