miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Raed Arafat reacționează după scandalul legat de intervenția de la Colectiv: „Nu demisionez” | Video

  de Special Arad | 26 octombrie 2019, 8:43 AM | Naţional | Topic special

  0

  Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a avut prima reacție după scandalul izbucnit pe tema imaginilor intervenției de la clubul Colectiv, din urmă cu patru ani. Arafat a fost acuzat în spațiul public de faptul că ar fi știut de imaginile intervenției dezastruoase și că le-ar fi ascuns.

  Astfel, șeful DSU spune că nu își dă demisia și că în tot acest scandal ar fi vorba despre manipulare.


  Citește și: Videoul făcut de un pompier ISU la incendiul de la Colectiv, ascuns de superiori timp de patru ani: „Oamenii erau cărați pe paleți”


  În acest sens, Raed Arafat a postat un mesaj video pe pagina sa de Facebook, în care explică faptul că nu va demisiona și în care explică faptul că nu ar fi știut nimic despre imaginile făcute publice zilele trecute, respectiv că nu a dat vreun ordin ca acestea să fie ascunse.

  Declarațiile șefului DSU vin în contextul în care, chiar cu o zi înainte, anunțase că va face declarații pe subiectul acesta doar după alegerile prezidențiale.

  Acesta este materialul video postat de Raed Arafat pe Facebook:

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.