duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Raed Arafat apreciază că starea de urgență va fi prelungită cu încă o lună

  de - | 4 aprilie 2020, 6:11 PM | Naţional

  0

  Raed Arafat a declarat la Digi24 că este foarte posibil ca starea de urgență să fie prelungită încă o lună în România.

  Dacă vorbim de starea de urgență e foarte posibil să ajungă să fie prelungită încă o lună. Poate această decizie va fi luată în cursul săptămânii viitoare, înainte să ajungem la data limită a stării de urgență”, a spus Arafat.

  El s-a referit și la cât va dura perioada în care trebuie menținute măsurile pentru prevenirea infectărilor: „Starea critică, depinde – în unele țări a urcat și după, a început coborârea. În altele s-a menținut.

  Nu cred că vom ieși din starea de combatere a virusului înainte de sfârșitul lunii mai.

  Va fi o perioadă continuă de combatere până să spunem că a trecut.

  Depinde cum va evalua situația.”

  Prelungirea stării de urgenţă pe teritoriul României se va decide în funcţie de evoluţia epidemiei de coronavirus, a anunțat vineri premierul Ludovic Orban.

  Tot vineri, președintele Klaus Iohannis a spus că ne așteaptă o perioadă grea, până vom atinge vârful crizei, și a făcut apel la românii din diaspora să nu vină acasă de Paște.

  sursa: digi24

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.