marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Radu Mazăre a evadat din închisoare! Poliția Română spune că nu știe nimic

  de - | 17 mai 2019, 7:42 PM | Naţional

  0

  Postul de televiziune România TV a anunțat în această seară că fostul primar al orașului Constanța a evadat din închisoarea din Madagascar, unde era închis și se aștepta extrădarea lui în România.

  România TV anunță, pe burtieră, evadarea lui Mazăre, cu precizarea că de-a lungul timpului din acea închisoare au evadat alți 120 de deținuți.

  În contextul aducerii în țară a lui Radu Mazăre, pe Facebook, a fost creat un eveniment numit „Bun venit acasă fiu rătăcitor – Radu Ștefan Mazăre”.

  Radu Mazăre are de executat 9 ani și 10 luni de închisoare în dosarul Polaris cu un prejudiciu de 200 de milioane de lei. Aducerea sa în țară era anunțată chiar pentru luni.

  UPDATE

  „În referire la aspectele apărute în spațiul public, cu privire la evadarea persoanei urmărite internațional, Radu Ștefan Mazăre, facem precizarea că la nivelul Poliției Române nu s-a primit nicio informare oficială în acest sens”, transmite Poliția Română, într-un comunicat al IGPR.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.