ANAF atrage atenția asupra mesajelor false trimise în numele instituției!

  de Special Arad | 16 November 2022, 2:01 PM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  ANAF atenționează asupra unei noi campanii de mesaje false, transmise în numele instituției, prin care contribuabilii sunt informați despre „discrepanțe în evidența fiscală”. Mesajului îi este anexat un document, „evidența fiscală”, pe care vă sfătuim să nu îl deschideți!

  ANAF reiterează următoarele:
  – nu deschideți aceste emailuri și
  – nu accesați documentele anexate sau linkurile din conținut;
  – nu transmiteți bani către conturile menționate!

  Serviciul Spațiul Privat Virtual, pus la dispoziția contribuabililor, gratuit, a fost creat și dezvoltat pentru o comunicare securizată cu instituția.

  De asemenea, contribuabilii pot obține informații fiscale cu caracter general la CALL CENTER ANAF 0314039160.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.