luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Publicul nu va avea acces la prima etapă de Drag Racing, programată în iulie la Arad. Orașul nostru, „casa” acestui sport

  de Dan Lazăr | 12 iunie 2020, 7:39 AM | Coronavirus | Recomandările editorilor | Sport | Știri Arad

  0

  ACS Drag Racing Events pornește cu întârziere în 2020 Campionatul Național de Drag Racing, cauza fiind Covid19, care a afectat masiv sportul pe tot globul. Prima etapă va avea loc pe Aeroportul Arad, în 11-12 iulie.

  „Împreună cu Federația Română de Automobilism Sportiv suntem bucuroși să putem da startul celui mai așteptat campionat. Din cauza Covid19, suntem nevoiți să vă anunțăm că această primă cursă se va organiza FĂRĂ PUBLIC, piloții putând participa respectând întocmai restricțiile impuse împotriva acestui virus, dar vom face tot posibilul ca evenimentul să poată fi văzut live pe internet. Va fi o distanță de 2 metri între pavilioanele concurenților, fără aglomerație în zona startului sau a zonei de catering și la cortul echipei organizatorilor.
  Fiecare concurent va putea intra pe pistă cu maxim două persoane alături de el în mașină sau separat, mașina plus duba+platforma (mecanici și membri ai familiei), dar sa nu depășească numărul de 3 persoane, toți trebuind să respecte regulile impuse de organizator în incinta aeroportului”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

  Restricțiile de mai sus se pot schimba până la data cursei în funcție de cum evoluează măsurile de relaxare impuse de către Guvernul României.

  Aradul, „casa” Drag Racing

  Reamintim că prima etapă din istoria Campionatului Național de Drag Racing (cursă de 402 metri) a fost organizată în aprilie 2019 pe Aeroportul Arad. În acest sezon, toate cele patru etape din Campionatul Național de Drag Racing vor avea loc pe pista Aeroportului Arad. „Pe lângă publicul numeros, care e prezent de fiecare dată, pista de la Arad se prezintă și în condiții bune, iar pentru o competiție de drag, acest aspect este vital”, declară Bogdan Niculescu, președintele Comisiei Național de Drag.

  afis drag racing

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.