PSD nu scapă de votul de cenzură. Moțiunea va fi votată joia viitoare

  de - | 3 octombrie 2019, 7:30 AM | Politikos

  0

  Opoziția a reușit o victorie importantă  împotriva PSD care încearcă în continuare prin toate mijloacele să blocheze votul la moțiunea de cenzură. Partidele din Opoziție s-au unit și au respins, prin vot, calendarul stabilit de PSD prin care votul la moțiune ar fi urmat să fie dat sâmbătă. Președintele Camerei Deputaților a anunțat că moțiunea de cenzură va fi votată joia viitoare.

  Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a declarat după suspendarea ședinței de plen că ”matematic, PSD a pierdut majoritatea”.

  Detalii pe digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.