Ministrul Sănătății anunță că numărul ridicat de cazuri Covid nu permite redeschiderea restaurantelor. Dar, continuă discuțiile cu HORECA

  de Special Arad | 3 iulie 2020, 10:37 AM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  Nicio veste sigură de la Ministerul Sănătății privind redeschiderea restaurantelor. Deocamdată, Ministerul Sănătății anunță că numărul ridicat de cazuri nu permite relaxarea restricțiilor.

  „Analizăm zi de zi, am avut discuții cu reprezentanții HORECA legat de deschiderea restaurantelor. După cum știți, de la 1 iulie, ar fi trebuit să introducem o nouă serie de relaxări ale restricțiilor însă acest lucru nu a fost posibil din cauza creșterii numărului de cazuri. Încă discutăm și vom discuta și zilele următoare și vom lua o decizie în funcție de evoluția numărului de cazuri”, a declarat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.