PSD Arad: Soarta Filarmonicii din Arad nu este negociabilă!

  de - | 16 aprilie 2021, 1:26 PM | Comunicate contra cost

  0

  Astăzi ne-am abținut la votul pentru aprobarea bugetului local, pentru că PSD Arad nu va fi niciodată părtaș la genocidul cultural pe care primarul Bibarț este pe cale să îl comită la Arad. Consilierii local municipali social-democrați țin la principii și nu se lasă înduplecați de vorbele mieroase ale primarului, care ascund o serie întreagă de minciuni camuflate în “poate dacă”. Este și rațiunea pentru care nu am putut vota un buget dezechilibrat care știrbește demnitatea arădenilor și a oamenilor de cultură din această urbe. Existau suficiente resurse la buget care puteau fi direcționate chiar acum spre acoperirea integrală a cheltuielilor necesare bunei funcționări a Filarmonicii, însă Bibarț a profitat de naivitatea și(sau) interesele celor din USR, PMP și UDMR, pentru a împinge cârpeala spre o ipotetică și improbabilă rectificare în iunie. Am cerut garanții, negru pe alb. Nu le-am primit, pentru că nici nu aveam cum.
  Dacă Bibarț era într-adevăr de bună credință ar fi acceptat amendamentul la bugetul local, formulat și înaintat de PSD, care prevedea direcționarea sumei de 4 milioane lei, o mare parte din suma necesară suplimentării alocării cheltuielilor de personal ale Filarmonicii. În viziunea PSD Arad, se puteau face economii necesare din diminuarea cheltuielilor pentru acțiunile de propagandă atât de dragi liberalilor, toate moștenite și însușite din era Falcă.
  Am primit un mandat de reprezentare din partea arădenilor și ne străduim să îl onorăm cu cinste și onoare.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.