PSD Arad prezintă astăzi proiectele privind strategia de dezvoltare a Județului Arad

  de - | 19 August 2021, 11:11 AM | Comunicate contra cost

  0

  PSD Arad susține o dezvoltare armonioasă, pe mai multe axe, a Județului Arad, iar în acest context, grupul consilierilor județeni social-democrați a elaborat o serie de propuneri concrete pe care le va prezenta astăzi la întâlnirea consultativă privind strategia de dezvoltare a Județului Arad pentru perioada 2021-2027.

  Primul capitol vizează o investiție in magistrala de gaz pe valea Crișului Alb, pe ruta Ineu-Vafurile. Tot în acest domeniu avansăm ideea investițiilor în energie alternativă, alături de modernizarea infrastructurii electrice în orașe.

  Infrastructura rutieră este un alt punct important pe linia proiectelor PSD iar aici vorbim despre drumul Expres Arad-Pâncota cu centură ocolitoare la Șiria, despre drumul de legătură între Valea Mureșului și Valea Crisului Alb – Tauț – Conop și bineințeles despre centura de Sud-est a Mun Arad.

  Pe linie de coeziune socială vom reitera importanța creării de Centre de asistență pentru persoane vârstnice

  În plan cultural, strategia de dezvoltare este necesar să cuprindă reabilitarea cetăților de la Arad, Ineu, Lipova și Șiria, împreună cu un plan coerent de valorificare a potențialului turistic al acestora.

  Nu în ultimul rând, turismul trebuie să constituie un punct important de concentrare a atenției și investițiilor și vorbim aici în primul rând despre cel balnear cu focus pe Moneasa și în secundar pe localitățile Curtici și Macea.

  Absolut toate sunt investiții extrem de necesare pentru județul nostru și care trebuie să devină prioritare în orice construcție strategică de dezvoltare a Aradului.

  Grupul consilierilor județeni PSD Arad 

  Biroul de Presă al PSD Arad


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.