ExclusivPSD Arad a făcut două propuneri pentru funcția de subprefect. Cine o va seconda pe Florentina Horgea

  de Andrei Fuliaș | 18 July 2017, 10:47 AM | Politikos

  0

  Știri Arad. Cum era de așteptat, conducerea PSD a făcut propuneri pentru funcția de subprefect al județului, pentru a ocupa fotoliul rămas liber prin urcarea Florentinei Horgea cu încă o treaptă, aceasta devenind prefect al Aradului.

  Din informațiile pe care le deținem, și confirmate de mai multe surse, doar două sunt propunerile făcute către Guvernul României, și anume consilierii județeni Dan Vasilică Damian și Petru Moț.

  Dan Vasilică Damian este născut în Dumbrăveni (Vrancea), este în vârstă de 45 de ani și are, de foarte mulți ani, domiciliul în Lipova. Din 1990 până în 2008  a fost cadru militar, iar din 2008-2017 director general la o societate comercială din Lipova.   A terminat cursurile unei Facultăți de Psihologie   și are un diplomă de masterat în finanţare în administraţie publică.

  1470046321271

  Petru Moț este născut în municpiul Arad, este în vârstă de 37 de ani, are domiciliul în localitatea Socodor. Din 2004 până în 2006 a fost consilier juridic, iar din 2006 până azi este avocat, având un cabinet individual. A terminat cursurile Universității „Babes-Bolyai” Cluj- Napoca, Facultatea de Drept.

  Mot petru

  Sursele noastre susțin că Petru Moț nu dorește să renunțe la avocatură pentru a ajunge subprefect al Aradului, din motive lesne de înțeles, dacă e să avem în vedere și (numai) banii pe care i-ar obține din salariul de la stat, în comparație cu veniturile din avocatură. Dar… niciodată nu spui niciodată…

  Totuși, nu este exclus ca domnul Moț să se răzgândească, dar e cert că Dan Vasilică Damian are șanse de peste 90 la sută să devină următorul subprefect al Aradului.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.