Dan Vasilică Damian, numit subprefect al Aradului

  de Special Arad | 6 October 2017, 8:57 AM | Politikos

  0

  Guvernul României a numit, în ședința de joi, un nou subprefect al județului Arad, în locul lăsat liber de Florentina Horgea, care a fost avansată în funcția de prefect. Noul subprefect al județului Arad este Vasilică Damian, care până în urmă cu o săptămână a ocupat funcția de consilier județean, fiind ales în 2016 pe listele PSD Arad. Vasilică Damian a fost consilier județean și în perioada 2012-2016, ocupând și funcția de vicepreședinte al PSD Arad.

  Dan Vasilică Damian este născut în Dumbrăveni (Vrancea), este în vârstă de 45 de ani și are, de foarte mulți ani, domiciliul în Lipova. Din 1990 până în 2008  a fost cadru militar, iar din 2008-2017 director general la o societate comercială din Lipova.   A terminat cursurile unei Facultăți de Psihologie   și are un diplomă de masterat în finanţare în administraţie publică.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.