luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  ProVolei Arad, singura divizionară secundă prezentă la turneul final al Cupei României, eliminată de CSU Brașov

  de Dan Lazăr | 28 ianuarie 2021, 9:52 PM | Sport | Știri Arad

  0

  La Cluj-Napoca se dispută, în aceste zile, turneul Cupei României la volei masculin, UVVG ProVolei Arad fiind singura echipă din Divizia A2 înscrisă. Elevii lui Marius Mascovits au întâlnit „lanterna roșie” din A1, CSU Brașov, în fața căreia a cedat după un meci echilibrat, scor 0-3 (19-25, 26-28, 26-28), întins pe durata a 83 de minute.

  Au făcut deplasarea la Cluj: Moț, Mascovits, Both, Csiszar, Bălulescu, Filipan, Flonta, Lovas, Creța, Timotity și Ciubotariu.

  Din cauza pandemiei de coronavirus s-a renunțat la disputarea tradițională, cu partide tur-retur, a meciurilor din prima și din a doua fază. S-a adoptat varianta unei singure manșe, care să fie eliminatorie. În celelalte meciuri: CS Știința Explorări Baia Mare – Steaua 3-1,”U” Cluj – CSS CNE LAPI SCM Zalau 0-3 și UV Timișoara – Știința București 1-3.

  Arădenii vor rămâne în județul din inima Transilvaniei, urmând a se duela, sâmbătă, cu CSM Suceava, în cadrul turneului cu numărul III al serirei vestice din Divizia A2.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.