Protest topless: Fiica de 22 de ani a lui Bruce Willis şi Demi Moore a încins Instagram-ul

  de Special Arad | 30 May 2014, 12:37 PM | Monden

  0

  Scout Willis, fiica mijlocie a cuplului Bruce Willis – Demi Moore, a publicat pe contul ei de Twitter două fotografii din timpul protestului – în timp ce se plimbă topless, îmbrăcată într-o fustă lungă, cu model floral, pe o stradă din Manhattan -, şi alta în care alege un buchet de flori de un stand, informează dailymail.co.uk.

  Prima fotografie este însoţită de mesajul “Legal în New York, dar nu pe Instagram”, iar cealaltă, de mesajul “Ceea ce Instagram nu te lasă să vezi”.

  Protestul lui Scout Willis, în vârstă de 22 de ani, vine la o săptămână după ce contul de Instagram al unei femei din Canada a fost suspendat temporar după ce aceasta a postat o serie de fotografii în care îşi alăpta bebeluşul.

  După ce a protestat faţă de această măsură, contul femeii din Canada, pe nume Heather Bays, a fost redeschis, însă fotografiile publicate de aceasta fuseseră şterse.

  Instagram a declarat că permite publicarea fotografiilor în care femeile îşi alăptează bebeluşii, însă “fotografiile în care sânii apar complet dezgoliţi, fără ca bebeluşii să fie hrăniţi în momentul respectiv, nu respectă instrucţiunile comunităţii Instagram”.

  Scout Willis este a doua fiică a actorului Bruce Willis şi a lui Demi Moore, care au fost căsătoriţi între 1987 şi 2000. Cuplul de actori mai are două fiice: Runner, în vârstă de 25 de ani, şi Tallulah, în vârstă de 20 de ani.

  Sursa: onlinereport.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.