Bruce Willis se retrage din actorie, după ce a fost diagnosticat cu o boală care afectează vorbirea

  de - | 30 March 2022, 8:50 PM | Monden

  0

  Bruce Willis în filmul „Die Hard” (captură video)

  Bruce Willis, unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood, memorabil în seria „Greu de ucis”, a decis să se retragă din actorie la 67 de ani, după ce a fost diagnosticat cu afazie, anunță Libertatea, citând The Guardian. Afazia este o tulburare de limbaj care afectează capacitatea de comunicare.

  Pe conturile de socializare ale familiei lui Bruce Willis a fost publicată o declarație prin care se explică faptul că actorul „s-a confruntat cu probleme de sănătate și a fost recent diagnosticat cu afazie, o boală îi afectează abilitățile cognitive”. „Ca urmare a acestui fapt și cu multă considerație pentru admiratorii său, Bruce a decis să se îndepărteze de cariera care a însemnat atât de mult pentru el”, arată comunicatul publicat de familie.

  „Așa cum spune întotdeauna Bruce, trăiește-te la maximum. Împreună, intenționăm să facem exact asta”, a mai transmis familia.

  Sursa: Libertatea.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.