sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Starea de sănătate a actorului american Bruce Willis se deteriorează „foarte rapid” – susțin surse apropiate familiei

  de Special Arad | 17 martie 2023, 7:40 PM | Internaţional

  0

  (foto: Arhivă)

  Starea de sănătate a actorului american Bruce Willis, în vârstă de 67 de ani, se deteriorează „foarte rapid”, anunță mai multe media internaționale, în special spaniole precum Emol și Marca.

  Familia actorului anunțase mai întâi că starul din Die Hard suferă de afazie, apoi că acesta are demență frontotemporală.

  Potrivit unor surse apropiate familiei, starul hollywoodian are acum probleme în a purta o conversație și îi este din ce în ce mai greu să vorbească, să citească și să scrie. Toate acestea i-ar afecta „sănătatea mintală”. Boala sa este degenerativă și practic nu are leac, tot ce își dorește familia pentru el este să ducă „o viață demnă”.

  Nu de mult, Wilfred Gliem, rudă cu Marlene Wills, mama actorului, a spus că acesta se chinuie să îi recunoască pe cei din jurul său. „Ea (Marlene) spune că nu este foarte sigură că fiul ei o recunoaște, că are un comportament lent și un pic agresiv”, declarase Gliem pentru ziarul german Bild.

  Citește și: Bruce Willis se retrage din actorie, după ce a fost diagnosticat cu o boală care afectează vorbirea

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.