duminicã, 14 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Protecția Consumatorilor a închis pentru 3 luni un magazin de parchet din Arad, din cauza reclamațiilor primite de la clienți

  de Special Arad | 25 ianuarie 2024, 4:29 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Protecția Consumatorilor informează că, după ce a primit un număr mare de reclamații împotriva unui magazin care vinde parchet în Arad, a aplicat agentului economic trei amenzi, în valoare totală de 16.500 lei și a dispus închiderea magazinului pentru 3 luni.

  Magazinul în cauză se numește MAD MAGAZINUL DE PARCHET SRL ARAD, cu sediul pe Aleea Stejarului din municipiu.

  „Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Arad a cercetat aspectele reclamate și a dispus în consecință:

  S-au aplicat 3 amenzi contravenționale în valoare de 16.500 lei și măsura complementară de închidere unității pe o perioadă de 3 luni .

  Abaterile constatate de echipele de control au fost următoarele: comportament incorect față de consumatori; nerespectarea măsurilor dispuse anterior de restituire a unor sume achitate de consumatori; abateri repetate”, se arată în comunicatul transmis de CJPC.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.