vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Protecția Consumatorilor i-a dat „fatala” magazinului Penny de la Fortuna. Ce i-a cutremurat pe inspectori încât au scos produse de pe rafturi. Urmează și alte controale

  de Alin Olteanu | 28 aprilie 2018, 3:11 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  8

  În urmă cu câteva zeci de minute, reacționând imediat ca urmare a unui apel telefonic făcut de un reclamant, inspectorii de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor din Arad s-au deplasat la sediul magazinului Penny Market din zona Fortuna. Acolo au verificat ceea ce li s-a reclamat telefonic, anume că pachete cu carne tocată au un miros îngrozitor. Acesta, după ce a cumpărat și returnat un astfel de pachet (datorită faptului că mirosea îngrozitor), primind și banii înapoi, a constatat că magazinul l-a pus înapoi pe raft spre vânzare. Altfel spus, poate vin și alți fraieri care nu îl mai duc înapoi.

  Constatând nesimțirea celor de la Penny (sau poate doar a unei singure persoane, care a și pus pachetul cu carne înapoi pe raft), inspectorii au verificat și alte produse de carmangerie, mai ales că se apropie minivacanța de 1 mai, iar arădenii se vor aproviziona masiv. În urma acestor verificări, inspectorii au dat ordin să se scoată de pe raft și un pachet cu carne de pui, acesta având miros îngrozitor și culoare nepotrivită. În total, au fost scose de pe rafturi 7,5 kilograme de carne tocată și o jumătate de kilogram de carne de pui.

  Mai mult ca sigur urmează amenzi usturătoare pentru cei de la Penny, între 2000 și 20.000 de lei.

  Însă, acest aspect trebuie luat în seamă de toate magazinele din Arad, în sensul că știm că urmează verificări ample ale inspectorilor de la CJPC Arad.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Dar mortul ala de reclamant nu a zis ca a cerut o suna mult mai mare decat a costat a cea caserola?? Asta iti spun eu, a cerut. I s-a spus ca i se da doar contravaloarea si nu i-a convenit. Astia traiesc din ajutor social si abia asteapta cate una din asta.

   --15 voturi
   +1
   -1
  2. Si revenind cu informatii, magazinul nu a luat in niciun caz 2000 de lei ci cu mult mai putin si acea caserola NU s-a intors la raft. Minti, omule, cu cea mai mare nerusinare. Daca ceva se intampla, de ce trebuie sa pompati stirea pana o ia dracu’?

   --7 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.