duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Proprietarii clădirilor părăginite, forțați indirect să le reabiliteze. Proiectul supraimpozitării a fost votat astăzi în CLM

  de Raluca Medeleanu | 10 iulie 2017, 5:02 PM | Administraţie | Topic special

  1

  „Proiectul-călău” anunțat în urmă cu ceva vreme, care va majora considerabil impozitele oamenilor care își neglijează clădirile și terenurile, a trecut astăzi în unanimitate de votul consilierilor locali, astfel proprietarii vor plăti chiar și până la 400% mai mult pe proprietățile lor dacă le lasă de izbeliște.

  Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a ținut să mulțumească tuturor consilierilor pentru că au fost de acord să aprobe proiectul, considerând că prin această acțiune de supraimpozitare, locuitorii orașului vor înțelege că deși ei sunt proprietarii clădirilor/terenurilor în acte, asta nu înseamnă că nu au și o datorie față de comunitate, căci neglijența cu care își tratează proprietățile are, evident, un efect negativ asupra imaginii orașului. Primarul a declarat că în perioada următoare va începe o campanie de informare pentru cetățenii vizați de această hotărâre și a dorit pe această cale să reamintească persoanelor care decid să-și reabiliteze fațada și acoperișul că sunt scutite timp de 4 ani de impozit.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.