Proiectul kinema ikon „OST’n’ReST” revine, de data aceasta la Cinema Arta

  de [email protected] | 29 octombrie 2019, 1:48 PM | Cultură

  0

  Seria de evenimente lunare „Ne Vedem Joi” revine cu o nouă ediție, ca de obicei, în ultima seară de joi din lună. Revine, pe 31 octombrie, ora 19, în sala mică a cinematografului Arta, și proiectul „OST’n’ReST”, prezentat arădenilor în această lună la Muzeul de Artă (în sala kinema ikon) în cadrul Media Art Festival, proiect cu care kinema ikon a participat și la Festivalul de Arte „Europalia” din Belgia (în orașele Ghent și Bruxelles), tot în această lună.

  „OST’n’ReST” dispune și de o variantă interactiv-alternativă (pe o tabletă și un ecran LCD) pentru zece filme experimentale vechi: acestea pot fi vizionate cu fundalul sonor original sau cu cel refăcut de artiștii români Iancu Dumitrescu, Mihai Sălăjan aka Selfmademusic, dyslex, Makunouchi Bento și Monica Vlad, respectiv de artiștii belgieni Maxime Jacobs, Ben Bertrand, Inne Eysermans, Céline Gillain și Velvet C.

  Intrarea la proiecția din sala mică a cinematografului Arta (la etaj) va fi liberă.

  Filmele kinema ikon cu cele două variante de coloană sonoră sunt realizate de Emanuel Teț, Marcela Muntean, Iosif Stroia, George Săbău, Ioan Pleș, Romulus Budiu, Ioan T. Morar, Alexandru Pecican, Valentin Constantin și Viorel Simulov.

  NE VEDEM JOI este un proiect susținut de Centrul Municipal de Cultură Arad în colaborare cu kinema ikon.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.