Proiecte inițiate de membri ai USR Arad, selectate pentru bugetul participativ

  de - | 6 mai 2019, 12:33 PM | Comunicate contra cost

  0

  Inițiat și propus de filiala locală a Uniunii, proiectul bugetării participative a fost adoptat pentru acest an și în municipiul Arad. Dintre cele 14 proiecte calificate în faza finală și supuse votului cetățenilor, două au fost elaborate și propuse de membri ai USR Arad.

  Bugetarea participativă presupune alocarea unei sume din bugetul local al municipiului pentru proiecte propuse de cetățeni. După faza depunerii și după o selecție a proiectelor urmează votarea acestora de către cetățeni.

  Cele 14 proiecte selectate ca fiind eligibile de autorități sunt grupate în 4 categorii. În două dintre acestea se regăsesc proiectele depuse de membri ai USR Arad. Primul proiect, depus de Daniela Săbău este denumit Construcție și amenajare skate-park pe malul stâng al Mureșului (categoria Amenajare skate parc), al doilea fiind Extindere aplicație My Arad 2.0 – Android și iOS (depus de Florin Stana după o idee a lui Răzvan Anghel în categoria Digitalizare).

  Răzvan Anghel, vicepreședinte USR Arad: „Ne-am implicat în proiectul de bugetare participativă deoarece considerăm că fiecare locuitor are dreptul să propună acțiuni administrației orașului. Oamenii sunt cei care cunosc cel mai bine problemele cu care se confruntă și de cele mai multe ori au și soluții.

  Membrii USR Arad au depus cinci proiecte, din care două au fost selectate pentru faza de vot. Îi invităm pe cei care doresc să le susțină să le și voteze pe pagina dedicată, pe portalul Primăriei Arad, până la 31 mai.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.