miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Proiect de lege al Ministerului Culturii: Evenimentele cu peste 1.000 de participanți, chiar și în aer liber, interzise până la sfârșitul verii

  de - | 29 mai 2020, 12:20 PM | Politikos | Recomandările editorilor

  0

  Untold Festival

  „Până la data 31 august 2020, este interzisă organizarea evenimentelor, festivalurilor și manifestărilor culturale, artistice la care sunt prezenți peste 1000 de participanți simultan, atât în spații închise, cât și în aer liber, indiferent dacă accesul este gratuit sau cu plata biletului”, se arată în proiectul de lege postat pe site-ul Ministerului Culturii.

  Proiectul se află în dezbatere publică, iar propunerile por fi trimise până în data de 9 iunie.

  Documentul a fost realizat în urma consultărilor autorităților cu organizatorii de evenimente culturale. Printre marile evenimente care au loc tradițional în perioada vizată de interdicția propusă se numără festivalurile UNTOLD, Never Sea, Summer Well sau Electric Castle.

  Proiectul de lege vine după ce Președintele Klaus Iohannis a anunțat, joi, că începând din 1 iunie va fi permisă organizarea de spectacole, în aer liber, cu participarea a cel mult 500 de persoane.

  Sursa: gandul.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.