Programul Praznicului de Pită Nouă de la Pecica. Cine este invitatul special de anul acesta

  de Andreea Daniela B. | 13 August 2021, 9:21 AM | Știri Arad

  0

  Pandemia de COVID-19 a anulat anul trecut toate evenimentele de amploare din țară, moment în care s-au anulat și Zilelor Orașului Pecica, iar Praznicul de Pită Nouă s-a desfășurat într-un cadru mult mai restrâns, cu un program scurt și cu evenimente care au avut loc în aer liber. Anul acesta însă, în 2021, chiar dacă n-au putut fi organizate zilele orașului, Praznicul de Pită Nouă se va desfășura exact „ca pe vremuri”. Mai exact, în acest an avem o listă lungă de evenimente care vor avea loc și, după o pauză lungă, pe scena orașului va urca din nou un artist celebru în România.

  Astfel, pe lângă vernisaje, lansarea unui volum de poezie, slujbe și spectacol folcloric, invitatul special de anul acesta este ROXEN, cea care a reprezentat România la Eurovision. De asemenea, pecicanii se vor bucura de mai multe formații de pe plan local, dansuri populare și moderne, dar și de mâncarea care vine la pachet cu sărbătoarea în sine.

  Praznicul de Pită Nouă este o sărbătoare tradițională a pecicanilor, iar aceștia se bucură an de an de ea, fiind unul dintre cele mai așteptate evenimente. Anul acesta, Praznicul de Pită Nouă se va desfășura în perioada 20-22 august, de vineri până duminică.

   

  received 544556153459273

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.