Programul ceremoniilor organizate de Ziua Națională a României la Arad

  de Special Arad | 27 November 2021, 9:40 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  (foto: arhivă)

  Instituția Prefectului – Județul Arad transmite programul stabilit pentru marcarea Zilei Naționale a României – 1 Decembrie 1918 în municipiul Arad. Ceremoniile se vor desfășura în două locuri: în Parcul Eminescu, la Crucea Eroilor, respectiv în Cimitirul Eternitatea, la mormintelor celor trei corifei arădeni ai Marii Uniri – Vasile Goldiș, Ștefan Cicio-Pop și Ioan Suciu.

  Ceremonia din Parcul Eminescu va începe miercuri, 1 Decembrie, de la ora 10:00, iar cea din Cimitirul Eternitatea de la ora 11:30.

  Evenimentele se vor desfășura cu respectarea prevederilor în contextul pandemiei de Covid-19.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.