luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Profesor, filmat în timp ce sărută, în sala de clasă, o elevă de 15 ani

  de - | 31 mai 2018, 8:13 AM | Naţional

  0

  (foto: Captură video Digi24)

  Filmat în timp ce sărută, în sala de clasă, o elevă de 15 ani, un profesor de Limba Engleză din Sighetu Marmaţiei a demisionat. A luat această decizia după ce a fost chemat de conducerea liceului în care predă. Imaginile, filmate de colegii fetei, au fost postate internet. Copiii spun că profesorul ar fi conduţionat sărutul de o notă de trecere.

  „Am discutat de dimineață cu conducerea unității de învățământ. Ieri am fost informați despre acest incident reprobabil. Conducerea școlii s-a autosesizat cu privire la acest incident regretabil, a avut o discuție cu profesorul de engleză, care și-a recunoscut fapta și totodată gravitatea acestei fapte și și-a dat demisia. Și-a dat demisia din învățământ, el fiind titular pe catedra de limba și literatura engleză de la un liceu tehnologic din Sighetu Marmației.

  Asemenea comportamente deviante nu au ce sa caute în niciun context și cu atât mai mult într-un context educațional.

  Nu se verifică ipoteza că ar fi fost o condiție sărutul pentru nota de trecere. Din discuții cu conducerea școlii a rezultat faptul că eleva învață bine și oricare ar fi motivele, nu se pot justifica astfel de comportamente în cadrul educațional”, a declarat Adriana Meșter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Maramureș.

  Citește mai multe AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.