Elevă de clasa a IX-a, agresată de colege în timpul orei de georgrafie

  de Special Arad | 28 January 2023, 1:49 PM | Naţional

  0

  Un incident de hărțuire a avut loc la Colegiul Tehnic Apulum din Alba Iulia, între mai multe fete de clasa a IX-a. O elevă a fost agresată de colege, iar Poliția și Inspectoratul Școlar Județean au demarat o anchetă. Fata de clasa a IX-a a fost hărțuită și lovită de către un grup de colege de ale sale, chiar în timpul orei de geografie.

  Evenimentul, care s-a petrecut în cursul zilei de vineri, 20 ianuarie, nu a fost unul singular, apropiații fetei declarând că aceasta a fost agresată frecvent de către colege, încă de la începutul anului școlar. Mai mult, părinții fetei acuză faptul că fiica lor a fost cea care i-a anunțat de acest incident, la două ore de la producerea acestuia și nu reprezentanții școlii.

  De asemenea, tot în timpul orei de geografie, unde a acuzat că este o victimă a bullyingului, fata ar fi fost mutată într-o altă bancă de către cadrul didactic, însă fără succes. Aceasta ar fi suferit lovituri și injurii din partea grupului, care ar fi urmărit-o înspre noua sa bancă.

  Plângere la Inspectaratul Școlar, autosesizare la IPJ Alba
  Reprezentanții ISJ Alba au precizat că o plângere a fost înregistrată de către instituție, iar cazul de bullying va fi soluționat în urma unei anchete. Un punct de vedere au transmis și reprezentanții IPJ Alba. Potrivit acestora, Polițiștii Biroului Siguranță Școlară s-au sesizat din oficiu și vor face cercetări, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșitii infracțiunii de lovire sau alte violente.

  Citește știrea pe Adevărul

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.