vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Profesoara Tatiana Duminică de la Universitatea „Vasile Goldiș” va fi înmormântată astăzi. S-a stabilit cauza decesului

  de Special Arad | 12 ianuarie 2015, 2:03 PM | Știri Arad

  3

  ȘTIRI ARAD: Profesoara  Tatiana Duminică, de la Facultatea de Medicină, Farmacie și Medicină Dentară din cadrul Universității de Vest ”Vasile Goldiș” și membru al Colegiului Medicilor Dentiști Arad, a fost găsită moartă în locuința sa de către o colegă, care a căutat-o acasă după ce aceasta nu mai răspundea la telefonul mobil și, nedeschizând ușa, a sunat la 112. Cadru didactic deosebit de apreciat, Tatiana Duminică avea 43 de ani, iar azi-dimineață trebuia să susțină un examen cu studenții.

  Suferise recent o operație – dar cauza morții nu este deocamdată cunoscută, pe corpul victimei neexistând  urme de violență. Medicii legiști au ridicat corpul neînsuflețit al femeii, în vederea autopsierii. Colegii săi afirmă că Tatiana Duminică era aparent sănătoasă. Cu toții se declară șocați de pierderea profesoarei…

  UPDATE: În urma autopsiei, a fost stabilită cauza decesului profesoarei Tatiana Duminică, aceasta fiind hemoragie meningo-cerebrală (accident vascular cerebral). Tânăra profesoară, iubită deopotrivă de toți colegii și studenții săi, va fi înmormântată azi. Slujba începe la ora 15, la Casa Memorială Kuki.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.