miercuri, 4 octombrie, 2023

Special Arad Logo

  Româncă moartă în concediu în Halkidiki! Salvarea a ajuns după mai bine de o oră…

  de - | 9 iunie 2023, 5:07 PM | Internaţional | Naţional

  0

  O femeie de 63 de ani din România a murit miercuri în peninsula Halkidiki din Grecia, după ce i s-a făcut rău într-o tavernă din zona Ouranoupoli, scrie adevarul.ro.

  Ambulanță solicitată să intervină a ajuns la femeie abia după o oră și un sfert, scrie publicația Kosmodromio, care semnalează problemele serviciilor sanitare din Grecia.

  Femeia era în zona Ouranoupoli cu grup aflat într-o croazieră, potrivit ThessToday.gr. Se oprise într-o tavernă, împreună cu alți turiști, când, în jurul orei 14, a acuzat o stare rău.

  O persoană a solicitat intervenția unui echipaj medical. Ambulanța care a ajuns la femeie a pornit de la Centrul Medical din Agios Nikolaos, și a făcut pe drum, până la Ouranoupoli, o oră și 15 minute. Mult prea mult pentru femeie, care n-a mai supraviețuit.

  La ora 16, românca era deja declarată decedată.

  În Halkidiki există doar cinci centre medicale funcționale, iar intervențiile, care trebuie să acopere distanțe foarte de mari, sunt greoaie, încheie adevarul.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.