duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Profesoara Diana Achim este favorită pentru funcția de director al Colegiului Național Moise Nicoară

  de Tudor Bogdan | 7 decembrie 2016, 9:21 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  3

  Știri Arad. Surse din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Arad ne-au declarat că doamna Diana Achim, profesor de limba și literatura română la Colegiul Național „Moise Nicoară” are toate șansele să fie numită director al acestei instituții de învățământ de elită a județului nostru. Acest lucru este foarte posibil ca urmare a pensionării actualului director al Colegiului, Major Csaba, și mai ales după terminarea perioadei de contestații la concursurile pentru funcții de conducere.

  De fapt, Diana Achim este propunerea Consiliului de Administrație a Colegiului Moise Nicoară, făcută Inspectoratului Școlar Județean Arad, o propunere se pare acceptată. Însă, răspunsul oficial va fi dat vinerea viitoare. Trebuie să subliniem că au existat mai multe propuneri înainte ca Diana Achim să fie nominalizată și votată în unanimitate de Consiliul de Administrație, însă cei propuși au refuzat.

  Până în toamnă, Diana Achim a fost inspector de limba și literatura română, atunci când a renunțat de bună voie la post și a revenit la catedra de la Colegiul Moise Nicoară.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.