joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Produsă în Arad” este nesimțirea cu care își bat joc de noi! Geanina Pistru-Segafredo „lucrează” pentru Primărie cu salariu de la Apă-Canal

  de Andrei Fuliaș | 11 august 2017, 5:18 PM | Administraţie | Recomandările editorilor

  10

  „Produs în Arad” – așa au denumit liberalii, și spunem liberalii pentru că n-are rost să ne mai ascundem după deget și să spunem că este vorba despre angajații din Consiliul Județean, noua lor acțiune. Tot „produsă în Arad” este și nesimțirea de care dau dovadă cei care ar trebui să administreze județul și municipiul în interesul cetățeanului. De fapt, acești indivizi ne dovedesc pentru a nu știm câtă oară că modul în care înțeleg ei să își facă treaba este unul în interes personal. Ca orice despot care se respectă, acești oameni consideră că Aradul este moșia lor și fac totul după bunul plac.

  Cum altfel pot ei să își explice comportamentul, cum? Cum pot explica faptul că, din dorința arzătoare a lui Gheorghe Falcă să-și lase un urmaș la primărie, asta după ce s-a sucit și nu-mi mai place fața lui Călin Bibarț, îl plimbă pe tânărul vice al CJ Arad ca pe urs, pe la toate tâmpeniile posibile și imposibile, făcându-l expert în totul și în toate? Cum ar spune unii: își creează „tizul”. Dar aceste lucruri sunt normale când crezi că Aradul e moșia ta și când, din nou,  crezi că îți poți lăsa „tronul” cui vrei!

  Și, totodată, cum se explică faptul că Geanina Pistru, după ce a dat-o (chipurile) onoarea afară din Consiliul Local Municipal, încă reprezintă vezi-doamne Primăria Municipiului Arad? N-avem cum să uităm că madame Pistru și-a dat demisia din CLM, dar se pare că alții au uitat, fiindcă altfel nu ne putem explica următorul fragment din comunicatul Consiliului Județean de la lansarea „Produs în Arad”: „Astăzi, la sediul Consiliului Judeţean Arad, producătorii s-au întâlnit în cadrul unei şedinţe cu dl. Andrei Ando, director executiv al Direcţiei Comunicare şi Strategii din cadrul CJA, d-na Geanina Pistru, reprezentant al Primăriei Municipiului Arad, dl. Flavius Stăniş, reprezentantul Centrului Municipal de Cultură Arad, dl. Stelian Nistor, director al SC. TOP Arad.”

  Oameni buni, care dintre noi suntem loviți în freză? În calitate de ce a fost postată la pupitru Geanina Pistru ca și reprezentant al Primăriei Municipiului Arad? Deci? Pentru ce a apărut acolo ca și reprezentant al Primăriei Arad? Ca (și) fost consilier?

  Geanina Pistru nu prea mai are cum să reprezinte Primăria pentru că nu mai este consilier și nici nu este angajată a instituției. Sau poate nu am aflat că doamna Pistru și-a dat demisia de la Compania de Apă (de parcă ar fi lucrat vreodată… eventual dacă avea Gheorghe Bănățan vreun birou secundar la Segafredo sau la Ema del Mar) și s-a angajat la biroul primarului.

  S-a terminat lista de consilieri sau nu mai are Primăria angajați? Normal că nu, dar despotismele primarului Falcă îi dau dreptul acestuia să trimită în numele Primăriei pe cine vrea mușchiul lui bine lucrat la kangoo jumps. Sau, poate, madame Geanina Pistru „Segafredo-Ema del Mar” nici nu-i mai cere voie lui Falcă, că acesta pare și-așa tras pe linie moartă…

  P.S. Solicităm reprezentanților Primăriei Municipiului Arad să comunice public ce funcție are doamna Geanina Pistru în cadrul instituției și în ce calitate reprezintă aceasta instituția în cadrul diferitelor evenimente!

  Și, ca să ne asigurăm că vom primi un răspuns oficial la această solicitare, vom trimite pe adresa Primăriei și un document oficial, în baza Legii 544/2001, doar așa, ca să n-avem discuții de genul „nu trebuie să ne justificăm noi în fața ălora de la Special Arad”.

  Adresa PMA - 11.08.2017-1

  În continuare vă lăsăm, dragii noștri, să vă delectați și cu ultimul comunicat emis de biroul de presă al Consiliului Județean, cel în care se specifică faptul că Geanina Pistru este reprezentantul Primăriei Municipiului Arad. De asemenea, aceasta chiar vorbește în numele instituției.

  20664412_1939249912956847_4832423571813856393_n

  Com presa Produs in Arad-1 Com presa Produs in Arad-2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. De aceea e de cacat mai nou toul la Segafredo si Marem. De aceea mancare la spital este o latura . O pus pistru mana pe Matem si Segafredo si acuma praduieste la maxim firmele pana le baga in faliment. E fel s-a intamplat si cucubul
   Din teatrul de stat a lui domnul Nemes . Astia pe ce pun mana praduiesc si falimenteaza .

   +6 voturi
   +1
   -1
  2. Bla bla bla doamna Pistru e peste tot si in toate. Ea n-are nevoie de functie pentru ca pe mosia ei manipuleaza si invarte cum vrea banana ei.

   Pentru cine nu s-a prins: ea pentru Falca e un fel de Firea pentru Dragnea desi seamana mai mult cu Olguta. Vorba aia … fiecare cu Firea lui.

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.