Procurorii DNA au ridicat documente de la Primăria Timișoara. Un fost director este vizat pentru o presupusă luare de mită

  de Special Arad | 14 iunie 2021, 1:54 PM | Recomandările editorilor | Regional

  0

  Procurorii DNA au mers luni la Primăria Timişoara pentru a discuta cu conducerea instituţiei şi a solicita mai multe documente într-un dosar care se află în cercetare.

  Potrivit unor surse din administraţie, procurorii îl au în vizor pe Florin Răvăşilă, fost director al Direcţiei Clădiri, Terenuri şi Dotări Diverse I Est, cel căruia fostul primar, Nicolae Robu, chiar i-a retras dreptul de semnătură cu puţin timp înainte de încheierea mandatului. Aceasta după ce procurorii DNA au deschis un dosar in rem în legătură cu o presupusă luare de mită, dată de o firmă de pompe funebre. Răvășilă a ajuns în Primăria Timișoara ca și consilier al lui Nicolae Robu, iar mai apoi s-a angajat în instituție ca și funcționar public, devenind în scurt timp șef.

  De mai multe luni, Florin Răvăşilă s-a transferat de la Primăria Timişoara la Poliţia Locală Timişoara, pe un post execuţie.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.