Update Circulația trenurilor a fost reluată pe calea ferată Arad – Deva

  de Raluca Medeleanu | 24 iunie 2020, 8:32 AM | Recomandările editorilor | Regional

  0

  Traficul feroviar pe magistrala de cale ferată 200 Arad – Deva este oprit în Hunedoara, după ce un podeț de cale ferată a fost luat de ape.​

  Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că în județul Hunedoara traficul feroviar pe magistrala de cale ferată 200 Arad – Deva este oprit la kilometrul feroviar 514+500 de metri, între stațiile C.F. Câmpuri-Surduc și Gurasada. Din cauza ploilor și a inundațiilor, un podeț de cale ferată a fost luat de debitul de apă format în urma ploilor. Deplasarea mai multor trenuri este afectată.

  Update

  Potrivit reprezentanților CFR Arad, se pare că problema a fost remediată, iar în acest moment trenurile circulă din nou pe magistrala 200 Arad – Deva.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.