miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Procurorii au „cuvântul”: mită refuzată de un polițist din Vladimirescu!

  de Special Arad | 10 august 2016, 7:50 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Un poliţist din localitatea arădeană Vladimirescu a refuzat luni să primească 1.600 de lei mită de la o persoană care i-a cerut, ca în schimbul sumei de bani, să restituie un permis de conducere unui cetăţean albanez ce încălcase legislaţia rutieră, se arată într-un comunicat al Serviciului Judeţean Anticorupţie (SJA) Arad.

  Agentul de poliţie a formulat un denunţ împotriva persoanei care a încercat să-i ofere mită, suspecta fiind prinsă în flagrant de către poliţiştii de la Serviciul Judeţean Anticorupţie Arad.

  „În fapt, agentul de poliţie a arătat în denunţul formulat că, în noaptea de 4 august 2016, în timp ce executa serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier pe D.N. 7 împreună cu un coleg, l-a depistat pe C.H., cetăţean albanez, care a efectuat o depăşire neregulamentară prin încălcarea marcajului longitudinal continuu, sens în care a întocmit proces-verbal de contravenţie şi i-a reţinut permisul de conducere. Ulterior, în dimineaţa zilei de 8 august 2016, C.H. şi Ş.R., cetăţean român, s-au deplasat la Biroul de Poliţie Vladimirescu, unde S.R. a oferit suma de 1.600 lei poliţistului pentru ca acesta să nu-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu şi să-i restituie lui C.H. permisul de conducere’, potrivit comunicatului SJA Arad.

  Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a dispus începerea urmăririi penale faţă de cetăţeanul român pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, iar cercetările continuă cu suspecta în stare de libertate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.