luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Proces accelerat de aderare la UE. Promisiunea președintei Comisiei Europene către Zelenski

  de - | 8 aprilie 2022, 11:23 PM | Internaţional

  0

  Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, s-a angajat, vineri, să îi ofere preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski un chestionar care constituie un punct de plecare în procesul Ucrainei de aderare la Uniunea Europeană (UE), relatează Reuters.

  Înmânându-i lui Zelenski un chestionar care va constitui un punct de plecare pentru ca UE să decidă aderarea Kievului la blocul comunitar, ea a spus: „Nu va fi, ca de obicei, o chestiune de ani să ne formăm această opinie, ci cred că o chestiune de câteva săptămâni”.

  Zelenski a spus că va reveni cu răspunsurile în decurs de o săptămână.

  Şefa executivului Uniunii Europene a subliniat sancţiunile impuse Rusiei pentru invadarea Ucrainei, spunând: ”Rusia va avea decădere economică, financiară şi tehnologică, în timp ce Ucraina se îndreaptă spre viitorul european, asta văd eu”.

  Citeste mai mult: adevărul.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.