Probleme tehnice la un avion Tarom cu destinaţia Sofia. Aeronava s-a reîntors pe Otopeni

  de Special Arad | 19 iunie 2019, 11:59 AM | Naţional

  0

  imagine cu scop ilustrativ

  Probleme tehnice la o aeronavă Tarom. Avionul s-a întors din drum la scurt timp de la decolarea de pe Aeroportul Internaţional Otopeni.

  Un telespectator Digi24 a transmis imagini cu pasageri ai zborului cu destinaţia Sofia debarcaţi din aeronavă. Acesta spune că la aproximativ şase minute de la decolare comandantul a decis să revină pe Otopeni, din cauza unor probleme la trenul de aterizare, conform digi24.ro.

  Cei peste 40 de călători aşteaptă acum încheierea verificărilor tehnice, care vor stabili dacă zborul va fi reluat sau pasagerilor le va fi alocată o altă aeronavă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.