Probleme pentru UTA în Turcia: amicalul cu Charleroi s-a amânat, Honved a renunțat la cantonament

  de Lucian Dănilă | 8 January 2022, 3:39 PM | Sport

  0

  „În general e vreme bună în Antalya, dar și când plouă, plouă de nu putem face antrenamente”, spunea Gyuszi Balint înainte de plecarea echipei arădene spre Turcia, acolo unde se pregătește pentru sezonul de primăvară.

  Programat pentru astăzi, amicalul cu belgienii de la Charleroi s-a amânat pentru mâine de la ora 10. Evident, din cauza ploii torențiale din această dimineață. Ploaia a inundat toate terenurile din zona în care este cantonată gruparea arădeană.

  O altă problemă pentru UTA este legată de al doilea adversar din amicale. Cu Honved trebuia să se joace pe 12 ianuarie, dar maghiarii au renunțat la cantonament.

  Astfel, UTA trebuie să găsească repede un adversar pentru data de 12 ianuarie. Meciurile amicale ale Bătrânei Doamne se încheie în data de 14 ianuarie contra elvețienilor de la Aarau.

  Ce scrie site-ul honvedfc.hu?

  „Epidemia de coronavirus a forțat personalul profesionist să ia decizia

  Echipa Budapesta Honvéd FC nu va călători în perioada 8-19 ianuarie. după un test de coronavirus pentru șase jucători și trei membri în Turcia. Unii jucători au avut deja boli în ultimele zile, dar alte nouă mostre pozitive au apărut în timpul testării de joi.

  „Ne-am dorit foarte mult să mergem și să jucăm echipe puternice în Turcia, dar în această situație, singura decizie responsabilă este să renunțăm la cantonament pentru a proteja sănătatea jucătorilor și a personalului nostru. Suntem într-o situație dificilă, dar încercăm să ne pregătim pentru startul campionatului în cele mai sigure condiții posibile”, a declarat Gábor Kun, CEO la Honved Budapesta.

  În cantonamentul din Turcia, Honved ar fi jucat cu UTA Arad, Shkendija, Topolya și Wisla Cracovia”, se arată pe site-ul oficial al grupării maghiare.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.