Gyuszi Balint: „Singurul lucru pozitiv din meciul cu Charleroi este efortul”

  de Lucian Dănilă | 9 January 2022, 1:04 PM | Sport

  0

  UTA a pierdut cu 4-1 meciul amical cu Charleroi, primul din seria de jocuri amicale pe care le dispută în cantonamentul din Antalya. Antrenorul Gyuszi Balint s-a arătat nemulțumit de jocul prestat de elevii săi, mai ales de greșelile individuale foarte mari.

  „Singurul lucru pozitiv din acest meci cred că poate fi considerat efortul care l-au făcut jucătorii împotriva unei echipe care ne-a făcut să alergăm, echipă agresivă, puternică. Nu a funcționat nimic, din punct de vedere tactic am avut mari probleme, mai ales pe plan. defensiv. Greșelile mari individuale au făcut ca scorul să fie acela care l-a arătat tabela după 90 de minute.

  Am început bine, ne-am creat ocazii în prima repriză, am început bine și repriza a doua, dar din nou am fructificat foarte greu ocaziile pe care ni le-am creat. Trebuie să remediem, dar asta este o problemă pentru că timpul este foarte scurt, ne presează și iată că aceste meciuri împotriva unor adversari puternici evidențiază multe probleme.

  Juniorii de aia sunt aici, sunt copii cu potențial și trebuie să simtă și ei cum e la astfel de meciuri. Suntem departe de nivelul dorit, de nivelul unor astfel de echipe, este nevoie de mai multă responsabilitate, de dinamică, de un joc rapid în fața unor astfel de echipe. Am suferit din păcate și la duelurile unu contra unu. Charleroi este o echipă cu talie, cu jucători foarte puternici, sunt foarte multe concluzii de tras după un astfel de meci și din păcate prea puține favorabile nouă”, a declarat Gyuszi Balint, antrenorul echipei UTA, după meciul pierdut de gruparea arădeană în Antalya.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.