sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Harlem Gnohere a făcut scandal pe aeroport după ce i s-a interzis să mai urce în avionul spre Belgia

  de - | 10 noiembrie 2019, 7:14 PM | Sport

  0

  Harlem Gnohere a jucat, sâmbătă seară, în victoria FCSB-ului la Botoşani, scor 2-0, marcând în minutul 74. Potrivit Telekom Sport, duminică, atacantul a intenţionat să plece la Charleroi (Belgia), alături de familia sa, pentru a se bucura de câteva zile libere, în condiţiile în care campionatele interne se vor întrerupe pentru meciurile echipelor naţionale, scrie adevarul.ro.

  Călătoria familiei Gnohere s-a lăsat însă cu un scandal mare! Stând prea mult la un fast-food din aeroport, Gnohere şi familia sa n-au reuşit să ajungă la poarta de îmbarcare la ora-limită. Telekom Sport susţine că, la insistenţele angajaţilor de la aeroport, care au mers la Gnohere pentru a-l anunţa că riscă să rateze zborul, francezul a promis că se va prezenta la poartă. Ajuns acolo, câteva minute mai târziu, el a găsit poarta închisă.   Chiar şi aşa, fotbalistul s-a urcat cu forţa în autobuzul care ducea spre avion, declanşând un adevărat scandal, scrie adevarul.ro.

  În final, Gnohere n-a putut pătrunde în avion şi, drept urmare, a ratat zborul spre Charleroi!

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.