Harlem Gnohere a făcut scandal pe aeroport după ce i s-a interzis să mai urce în avionul spre Belgia

  de - | 10 noiembrie 2019, 7:14 PM | Sport

  0

  Harlem Gnohere a jucat, sâmbătă seară, în victoria FCSB-ului la Botoşani, scor 2-0, marcând în minutul 74. Potrivit Telekom Sport, duminică, atacantul a intenţionat să plece la Charleroi (Belgia), alături de familia sa, pentru a se bucura de câteva zile libere, în condiţiile în care campionatele interne se vor întrerupe pentru meciurile echipelor naţionale, scrie adevarul.ro.

  Călătoria familiei Gnohere s-a lăsat însă cu un scandal mare! Stând prea mult la un fast-food din aeroport, Gnohere şi familia sa n-au reuşit să ajungă la poarta de îmbarcare la ora-limită. Telekom Sport susţine că, la insistenţele angajaţilor de la aeroport, care au mers la Gnohere pentru a-l anunţa că riscă să rateze zborul, francezul a promis că se va prezenta la poartă. Ajuns acolo, câteva minute mai târziu, el a găsit poarta închisă.   Chiar şi aşa, fotbalistul s-a urcat cu forţa în autobuzul care ducea spre avion, declanşând un adevărat scandal, scrie adevarul.ro.

  În final, Gnohere n-a putut pătrunde în avion şi, drept urmare, a ratat zborul spre Charleroi!

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.