sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Proaspăt externat de la Psihiatrie de către părinții lui, un tânăr și-a ucis mama zdrobindu-i capul

  de - | 9 octombrie 2021, 4:46 PM | Regional

  0

  Scene de groază la Timișoara în zona Timocului, vineri după-amiază. Un tânăr de 34 de ani și-a ucis cu cruzime mama.

  Bărbatul, bolnav psihic, tocmai fusese externat de părinții săi de la Spitalul de Psihiatrie din Gataia, unde a stat sub tratament mai multă vreme.

  Ajuns acasă, vineri după-amiaza, într-un acces de furie, s-a năpustit asupra mamei sale care se afla într-una dintre camerele locuinței. A lovit-o cu o bucată de lemn până când i-a zdrobit femeii capul.

  Apoi, bărbatul a fugit.

  Tatăl a fost cel care a făcut cumplita descoperire. A găsit-o pe soția sa într-o baltă de sânge. Imediat omul a dat alarma la 112.

  Polițistii au intervenit de urgentă, însoțiți de un echipaj medical. Din păcate, pentru femeie, doctorii n-au mai putut face nimic. Aceasta își dăduse deja ultima suflare.

  Criminaliștii au început cercetările la locul tragediei, iar colegii lor au pornit pe urmele ucigașului. Când va fi prins, acesta va fi supus unei expertize psihiatrice și cel mai probabil va fi internat la Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță Jebel.

  sursa: opiniatimisoarei

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.