marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  PRO România va redeschide şcolile în siguranţă! (P)

  de - | 2 decembrie 2020, 11:09 AM | Politikos | Recomandările editorilor

  0

  Îi învăţăm pe copiii noştri că România s-a făcut prin unitatea dată de limba română, că Şcoala este la temelia României Mari. Astăzi, copiii sunt din nou acasă şi învaţă on-line. Pentru că în România, şcolile sunt închise, deşi în aproape toată Europa sunt deschise. În România, astăzi, putem să facem campanie electorală, dar copiii şi profesorii nu pot să meargă la şcoală. PRO România este singurul partid care a spus foarte clar: deschidem şcolile din prima zi de guvernare.

  „Şcolile sunt închise pentru elevi dar deschise pentru politicieni, pentru alegeri. În ultimele 30 de zile am vorbit cu sute, poate mii de oameni şi nu am găsit măcar un părinte care să fie de acord cu Guvernul liberal. Este anormal, nu este corect. Noi vom schimba din prima zi de guvernare această situaţie. Vom deschide şcolile pentru elevi şi pentru profesori, în condiţii de siguranţă. Noi credem că se poate. Votul nu îl putem anula, dar îl putem folosi pentru şcoli deschise, pentru o guvernare anti-criză şi un premier hotărât, Victor Ponta”, a afirmat Flavius Măduţa, candidat PRO România pentru Camera Deputaţilor.

  Profesorii caută semnal la telefon prin ogradă, copiii se duc pe deal „să prindă net”, iar tabletele achiziționate nu mai funcționează după câteva utilizări. Și asta atunci când există tablete… Aceasta este România reală, prezentată în zeci de reportaje, dar ascunsă de ochii publicului de către guvernarea liberală. În loc de şcoală, auzim minciuni despre vaccinul care este, dar nu este, la milioanele de euro de la UE care, în mod miraculos, vor apărea și vor duce România pe noi culmi de dezvoltare.

  „Școala, așa cum o știm, trebuie să reînceapă imediat, dacă nu vrem să trăim într-o țară de analfabeți funcționali. Mai toate țările europene au redeschis sau au ținut deschise școlile, deși sunt mai grav lovite decât noi de epidemia de COVID-19. România trebuie să facă același lucru, PRO România propune testarea săptămânală a personalului din școli și redeschiderea cabinetelor medicale din instituțiile de învățământ, în așa fel încât cursurile să se desfășoare în siguranță. Închiderea unei școli se va face doar dacă rata de infectare depășește 10‰. Sunt măsuri simple, ce pot fi și trebuie luate imediat” consideră Victor Ponta.

  Votează pentru redeschiderea școlilor! Alege PRO România şi un premier anticriză în 6 decembrie!

  Articol realizat de PRO România – FILIALA ARAD, CMF 11200008

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.